19/7-09

En veckas sommarjobb kvar, kommer sakna det som fan :( Idag kommer mamma & pappa hem från Astrid lingrens värld eller vad det nu heter (: Har saknar min lillebror (a) Känns som att saker och ting börjar spåra ut nu. Har ingen kontroll och orkar inte heller bry mig. Det är tur att det finns människor som kan vara ärliga. Vi har ju en sort som skyller på allt man kan skylla på bara man slipper säja nej. Sen har vi en sort som helt enkelt bara skiter i en. Sen den sista som använder en som reserv och som dessutom bara utnyttjar en. Fan vad jag är trött på sandby folket asså!
Men som jag skrev på min bdb, Jag är nöjd med hur mitt liv är. Men är ni det? Jag tar inte skada av att ni lämnar mig. Jag klarar mig. Men sen kommer ni krypande som alltid och jag är dum och förlåter direkt.
& vet ngn av er hur det är när jag känner sig ersatt i sin egen familj? När dina föräldrar kan göra massa saker för en annan person men inte för dig? Välkommen till min värld då. Men nu ska jag inte skriva mer. Ha det bra

RSS 2.0