18 november

Jaha, har precis varit inne på sjukhuset hos min läkare. Han kollade mitt knä och min käke. Stack hem och hann vara hemma i ungefär en kvart innan dom ringer och säger att jag har tid på sjukhuset redan imorgon. Då jag ska röntga både händerna och min käke :s sen ska jag få lugnande och spruta mina leder. Sen blir det att sova på sjukhuset -.- Så det blir ingen mer skola för mig denna veckan :/ Istället blir det äcklig sjukhus mat och bara ligga och tråka!
På fredag ska jag och Victor antagligen på inflyttningsfest. Är dock inte bestämt än med tanke på att hon inte vet om hon kommit tillrätta tills på Fredag och för att jag inte vet hur mina knän mår på kvällen.
Hörs nog mer när jag har tid imorgon på sjukhuset.
Puss ♥

17 November

Nu sitter jag här igen och tycker synd om mig själv,
men skit samma. Jag behöver få skriva av mig.
Snackade precis med victor. Bad honom att skriva som han gjorde förr. Då säger han till mig att jag inte uppskattar det på samma sätt. Men ändå så har jag suttit flera gånger och skrivit långa sms till honom utan att få något svar. Så när han sa det i telefonen brast allt och jag började gråta. Men han fattade inte varför jag började gråta utan han trodde det var för han sa till mig att snacka tydligare.
Ska det verkligen vara såhär?
Ska allt det mysiga försvinna när man varit tillsammans så pass länge?
Vi har ingen ensam tid, visst vi kan vara själva. Men då sitter vi vid datorn eller kollar på teve.
Vi har förlorat allt det mysiga.
Men ändå älskar jag honom över allt annat och skulle kunna stå ut med detta i resten av mitt liv bara jag får tillbringa all min tid med honom..



15 november

Ja nu har ännu en helg gått. I fredags blev det chillkrök i Stp. Trevligt tills det spårade ut lite. Bilder kommer (:
Vaknade upp i Lennys lägenhet och gick bort till Johnny. Där det blev frukost (Pizza :S)
Efter det bar det av till mormor och morfar och käka gåsamiddag. Det var riktigt gott.
Idag har jag varit i väg och tränat med bebis och Oliver. Man känner sig så sjukt fräsch när man har tränat :S
Men nu ska jag ut och se hur långt älsklingen har kommit med bilen.
ha det bra!

haha

Sitter hemma i köket med pappa och hans jobbar kompis och en till. Både pappa på 41 och hans jobbar kompis på 28 sitter och skiter på sig i köket för dom inte vågar ringa sin chef och klaga på lönen. Jag håller på att dö av garv!
Men nu är pappas jobbarkompis ute och ringer, så nu får vi hålla tummarna, det är trots allt fredagen den 13 ;)
Hade prov i dag och sen en fet håla, så stack in till stan med tjejerna. Blev Mc och en massa snack. Inne på mc satt typ 4 gamla gubbar och glodde på oss hela tiden. Fett obehagligt!
Nu ska jag ut med min lilla vovve, sen hade jag tänkt plugga lite engelska för första gången i gymnasiet (a)

FREDAGEN DEN 13 november!

HAHA , ja det är fredagen den 13, alla är helt rädda för att det ska hända ngt x) Fast helt ärligt är jag oxå lite orolig, jag har prov idag :S
Haha , men men. Nu ska jag snart sticka till skolan, Lenny är ju gullig och kör mig :D
Berättar hur min "oturs eller tur" dag slutade senare idag :)
Pussen

12 November

Ja , nu blev det två inlägg med samma rubrik bara för klockan var över tolv i natt. Nu är klockan kvart över elva och jag funderar faktiskt på att lägga mig lite tidigare idag. Är helt slut. Körde 40 minuters stenhård konditions träning ikväll. Riktigt skönt var det!
Funderar på att lura med mig victor in en stund imorgon och köra en lite stund till då.
Jag har suttit och läst kissies blogg precis. Ibland kan man störa sig riktigt mycket på det som skrivs. Men samtidigt sitter jag och funderar på om det verkligen är så hon tycker i verkligheten. Hur kan människor tycka det är kul att läsa en människas blogg när dom vet att det är spelat? Det är en sysselsättning man kan göra när man har tråkigt, men att sitta och lus läsa var dag och så det hade jag aldrig klarat. Men sen visst alla har olika uppfattningar. Men nu ska jag ut med min vovve och sen ska jag lägga mig och sova så gott (;

Ha det bäst!

Puss ♥

12 November

Jag har fått en dålig vana att bara uppdatera min blogg på nätterna :s
Tror det är för då är det helt tyst runt om en & man kan låta tankarna flöda utan att någon står över axlen på en eller skriker hela tiden.

Idag försökte lärarna lösa konflikterna i vår klass. Tyvärr blev saken nästan värre av det. Man blev upprörd, arg och riktigt besviken. Man kände att det har inte blivit så mycket bättre. Visst det kändes skönt att få berätta hur man kände utan att någon avbröt eller lade sig i vad man kände. Men samtidigt vill jag ha respons när jag sitter och öppnar mig. Och när jag inte får den responsen tillbaka blir jag arg. Men som tur var lyckades jag så småning om lugna ner mig och ta det lugnt. Men det kändes ända att man inte skulle kunna sitta och arbeta när man kände oron i kroppen över dagens händelser.
Efter skolan tog jag bussen med Izza till Genarp för jag skulle träffa bobo. Victor hade lovat att vara där senast kvart i men som vanligt när det gäller honom kom han försent -.- . Killar är hopplösa när det gäller tider.
Imorgon (idag) blir det skolan först till kvart över fyra :/ Sen blir det att rå plugga till provet på fredag ( har inte ens öppnat boken än :S) Sen blir det ev träning om alla mår bra och är friska :) Känns lite tråkigt att det blivit så slarvigt med träningen dom två sista veckorna. Man har fastat i det och då känner man sig så konstig i kroppen när man inte fått träna.
Men nu ska jag inte trötta ut dom få som läser bloggen.

Ni som faktiskt läser min blogg kan ju slänga en kommentar så jag vet om det ens är någon som läser eller om jag sitter här och skriver för mig själv i min ensamhet (a)

10 November

kl: 00,18

Nu ligger jag nerbäddad i sängen, ont som fan i mitt knä har jag :/ Idag har det hänt mycket men ändå tycker jag inte det har hänt ett skit. I skolan blev det "slagge" igen. Det har gått över gränsen nu känner jag och många till. Jag kan inte förstå hur en rektor kan låta en elev med sådana åsikter gå kvar på ett program som är inriktat mot barn. Man kan inte jobba med barn eller med människor över huvudtaget med dom åsikterna. De finns bara inte att en rektor inte låter eleven gå från skolan. Men som jag sa till min mamma. Jag hoppar linjen om inte det blir ändring. Jag pallar inte att man var dag ska behöva stå ut med bitchblickar och skit snack. Jag menar , vad är viktigast egentligen. Att 16 elever mår bra i skolan eller att 4 gör det?

Jag har svårt att förstå hur man kan vilja jobba med barn om man har den inställningen. Jag hade ju inte valt en sådan linje om jag haft de åsikterna. Men människan har nog inte mycket innanför skallbenet som väljer den typen av linje när man har den typen av åsikter.

För att komma bort lite från det ämnet så hade jag mitt utvecklingssamtal idag. Det gick skit bra även fast bara typ en halv minut gick åt att snacka om min prestering i skolan. Inga IG varningar och ingen konstigt hög ogiltig frånvaro. Tur e väl det för annars hade jag fått det hett om öronen.



I Torsdags förra veckan var jag och victor och kollade på lägenhet till honom. Skit fin tvåa i Löberöd. Så från och med den första februari har min pojkvän en egen bostad. Och tro mig, jag kommer tillbringa mycket tid där. Får jag som jag vill blir det att vi skaffar en katt tillsammans när han har kommit in i lägenheten och trivs. Jag längtar som fan till Februari (a).
I helgen har det inte hänt så jätte mycket. Jag har bara tagit det lugnt och städat rummet faktiskt. Det händer inte varje dag det inte.
Imorgon (idag) ska jag passa min käre lillebror på 3 år när mamma jobbar. Han kommer sitta framför datorn och spela spel och skrika på mig när det inte går. Ibland undrar jag om ungen inte är äldre i hjärnan. Det är inte så jättevanligt att en tre åring sitter och spelar på en dator.



Nej nu ska jag faktiskt säga god natt, eller i allafall säga hej då. För nu ska jag smyga ut i köket och göra te. Sen ska jag lägga mig i sängen med en bra bok och mitt nylagade te.
Ha det bra allesammans!
¨
00,33

7 November

Så sjukt trött på er nu!
Ni är som dagis barn som tror att ni är såååå tuffa. Lägg ner!
Visst, tyck som du vill. Men håll dina åsikter för dig själv.
För lägger du inte ner nu kommer jag se till att du är iväg från skolan innan du hinner blinka.
Det är ni som är omogna som inte vågar ta saker öga mot öga.
Det är ni som sitter och leker fina inför rektorn.
ÅHH !
jag spyr på såna som er! Ni borde fan inte få lov att visa er på en sådan linje!

6 November

Är det såhär det ska vara?
Ska allt ändras hela tiden bara för dina kompisar vill saker?
Du hade fått spel på mig och blivit sur som f*n om jag hade gjort så.
Men som vanligt är det annorlunda när det gäller dig.
Är trött på det!



Tog vaccinet igår, höll tummarna på att jag inte skulle bli en av dom som blev sjuka men varför skulle jag ha sån tur? Yrsel till tusen och illamående så jag inte visste vart jag skulle ta vägen -.-
Skulle haft redovisning idag men kändes inte värt att gå till skolan den tiden för att sedan åka hem igen..
Ikväll blir det att sitta hemma och tråka :/
Vet inte om jag orkar hitta på något och jag känner inte riktigt för att leta upp någon fest efter alla biverkningarna jag fått.
Tror jag hyr en film och gosar ner mig med gurka och dipp ! :)♥




Pussar från

RSS 2.0