30/6-09

Ja , det var ännu en månad. Tiden rinner iväg. Sista veckan innan man börjar sommarjobba. Imorgon har min bby uppkörning , så hoppas på det bästa (: Blir kanske Hörby marknad oxå , får se med tid och pengar (a) Idag har bara varit en allmänt slapp dag. Man har varit trött av vädret :/  
Det tråkiga är att folk inte hör av sig. & när dom väl hör av sig så har man redan planerat så mkt annat. Men livet går vidare ;) 

Nu är jag trött, så nu ska jag försöka somna min lillebror sen lägga mig med en bra bok innan jag lägger mig.
Ha det!

sommarlov

Hej!

Igår var jag på Victors släktträff. Träffade hans nästkusiner (?) från USA. Mkt trevligt faktiskt förutom att Victors lillebror kollade under min klänning hela tiden x) Sen på kvällen blev det Josse, Tulle & Oliver (& Victor ofc) Var med dom tills tulle skulle hem då vi andra körde sisten hem bjuder på pizza :D
Idag var jag hos läkaren -.- Har sjukt ont i lederna men han hittar inget :S Nu ska jag upp och duscha sen ut och härja i byn (or not) (:


Ha det bäst!

Tvedöra

Jaha , nu har sommarlovet börjat. Har iof haft det i lite mer än en vecka. Men det är inte förrän nu man verkligen har fattat att det faktiskt är sommarlov. Denna helgen , mer precis denna lördagen (20/6) stack jag, Victor, Josse & Tulle ut till Tvedöra. killarna åkte på att cykla medans jag och josse tog hennes moppe. När vi kom ut restes tältet & vi fixade lite medans pojkarna fixade brasan. Det blev grillning och lite mys och skratt. Victor klantade till sig och trodde att josse var jag xD Båda två hade nämligen svarta mjukis, gråa tjocketröjor och uppsatt brunt hår ;) Så han bara älskling? Så josse bara , asså Victor det är jag. HAHA.  Sen vid ett tiden la vi oss och sov. Hårt och obekvämt var det men lite sömn hann man få innan det var dags att gå upp. Mange och Töffe kom ut och vi andra fyra bestämde oss för att vi skulle stanna en natt till. så vi fixade dit lite mat. Tack Jill ;) Senare så skickade jag och josse iväg pojkarna så vi kunde bada. Jill hade nämligen fixat tvål till oss. Så jag och josse tvättade både oss och våra underkläder x) Sen på kvällen blev det mys med värme ljus och kort. Sen somnade vi. Victor stack tidigt i morse för han hade körskola så jag, Josse, Tulle och Mange som kom ut på morgonen badade, solade och sen började vi packa ihop. Jag och josse tog två vänder med mopeden och hämtade hem sakerna. Tro mig, jag har aldrig uppskattat en dusch så mkt som jag gjorde när jag kom hem (a)

11/6-09

okej , jag har lovat något jag inte höll ;$ Men nu e jag tillbaka igen (för denne gången xD ) Men men, den senaste tiden har varit en massa musikal träning , men nu är den tiden över & student veckorna tog snabbt över, min käre pojkvän tog studenten förra torsdagen (4/6) samma dag som vi hade tio månader , (: Helgen bestod av att festa i Hjärup mellan fredag och lördag. Vi lade oss inte förren mellan 4-5. Det blev bad i Lomma klockan halv fyra på natten med Ström, de andra bangade ;) Lördagen var man smått bakis, alltså inte så pigg på att hitta på något, så det blev att vi började moblera på mitt rum , vilket vi även snabbt insåg var jobbigt och slutade. På Söndagen träffade vi Ering & Ellie , hände inte så mkt den dagen heller men vid fyra stack victor hem och jag lade mig bekvämt i sängen och läste.
Sen blev det ny vecka & Elise tog studenten ( GRATTIS SOM FAN IGEN ! :D ) Så jag stack dit , och Oliver som inte visste att jag skulle komma blev minst sagt chockad :P Var där till typ elva då jag stack hem och sov.

Tisdagen bestod sen av yttligare en student. Denna gång Victors kusin Johanna. Var där ett par timmar & träffar ingen mindre än Micke från gården. Vi blev lite förvånade att hitta han där men kom snabbt över det ;)
Idag var jag ledig, för vi hade tagit ledigt eftersom vi trodde jag skulle ha art avslutning hela dagen. Men det blev bowling i Malmö ist. Mycket trevligt om jag får säga det själv ;)
Men samtidigt mycket sorligt eftersom nu slutar min älskade grupp :( & på tal om sorgligt. I morgon slutar vi, då skiljs alla nior åt och går på olika håll. Vissa kommer man träffa på kanske till och med hamnar i samma klass som. Men ändå. Det är sorgligt. Efter fyra år så lämnar man alla och börjar på ny skola med nytt folk vilket säkert blir trevligt men samtidigt lite läskgigt (a)

Nej nu har jag tröttat ut er med meningslöst snack om mitt liv ;)


Sov gott!
På återseende!

RSS 2.0