God natt

Nu har vi stått och meckat med den jävla 740:in i typ 5 timmar, så nu bestämmde vi oss för att bryt upp så jag och Victor kunde få sova då han ska jobba imorgon och jag ska till skolan.

Så jag skulle mest titta in och säga God natt ;)


Skroten

Hejsan!

Nu är jag och Danne tillbaka igen i Sandby, stack iväg till returbilen för att fixa en grej till Volvon, men det gick inte riktigt som planerat. Så fick fara iväg till Jägersro och köpa en där istället. Men nu är vi hemma igen och jag har precis ätit. Om en stund kommer Victor och så ska dom fixa bilen och sen blir det förhoppningsvis plats till en stunds mys också!


God eftermiddag!

God eftermiddag alla ni där ute :D

Nu har det gått en hel månad in på det nya året, känns lite sjukt faktiskt :O
Men det har också gått ett helt år sedan jag och Victor blev kattägare, och har sedan jag bloggade på denna bloggen sist även skaffat en kise till, lilla besten.


Väldigt gammal bild på mina små bebisar :D


Usch!

Började ta bort inlägg för jag hade tänkt att börja blogga här igen, men det gick bara att ta bort 2 hela sidor sen stoppade jag mig själv. Varför kan jag inte fortsätta blogga här ett år senare bara för att jag har skrivit innan? Jag måste ju inte ta bort de gamla inläggen för det ju (a)

Nu ska jag iaf gå och lägga mig. Men kommer som sagt fortsätta blogga här nu, tror jag, ja om inget annat säger jag till (a)

RSS 2.0