Lovely

Usch vad jag har varit dålig på att uppdatera ): Men nu e jag tillbaka!
Jag och min käre pojkvän förlovade oss i Lördags. Underbart! Älskar han otroligt mycket!
Helgen i övrigt bestod av massa Mange, Töffe & Älskling. Underbar helg men tyvärr så försvann den kontakten direkt när skolan började ;S
Men men vad gör man. Dagarna består mest av Musikal träning och läsa böcker (:

Men nu ska jag sova.
Lovar att uppdatera bättre (a)

..

Så nu är det Lördag , igår blev det bio med Victorälskling, såg 17 again. Mysig faktiskt. Fick koppla av lite..
I Torsdags slutade min morfar andas , samma dag som allt skit hände. Så jag fegade och stack till victors bror i östra strö för att koppla bort allt. Väldigt skönt faktiskt. Men jag hade hellre flytt i ett par dagar och sluppit allt.. Men det funkar inte så heller.. Då visar man att man är feg och att man inte klarar att ta saker som händer. Men samtidigt förstår jag inte varför jag är kvar över huvudtaget. Vad har jag att hämta i denn byhåla? Ingenting..

It's over

5 års vänskap borta, utan anledning. Jag ska göra som du sa till mig. Jag ska aldrig mer höra av mig. Jag har inte gjort något fel ändå får jag ta all skit.. Jag har ställt upp, funnits vid din sida. Jag har tagit emot så enormt mycket skit, blivit extremt sårad. Men ändå aldrig lämnat din sida. För du har alltid varit något extra för mig. Alltid, tills nu. Ikväll visade du vad du går för. Du visade att årtal av vänskap inte rör dig i ryggen. Jag tog att du bad mig fara åt helvete. Jag lät det passera, men detta var över min gräns. Du kanske sätter dig och kommenterar något dumt nu. Men du kan inte få mig längre ner i skiten än du redan fått. Men nu är det nog. Inte en tår, Inte ett ord, Inte ens en blick ska du få av mig. Jag har tagit skit i många år men detta tar jag inte. Jag ska låta dig få som du vill, jag ska hålla mig undan. Det kommer göra ont men jag ska låta dig få som du vill.

Jag är krossad innombords.


Skolfoto

Bara jag som hatar skolfoto? Speciellt sånt vi ska ta idag. Vi ska ta det "roliga" fotot som man tar i nian, sjukt tråkigt! Precis som att någon har ork att fixa sig rolig med allt det vi har i skolan just nu? Jag har saker att göra så det står mig upp i halsen. Men en bra skiva, vatten och en bekväm plats att sitta på kan det mesta funka. Om man bara haft en dator som inte hackar hela tiden. Tar typ en kvart sen hänger den sig, extremt störigt. Men men man ska inte klaga. (:
Helgen har varit fruktansvärd, men även bra. Fredagen skulle varit bra men slutade med katastrof. R.I.P Åsa! :'(
Lördagsmorgonen var lite nere, Fanny vars moster det är som inte finns mer sov hos oss hela helgen. Det var verkligen inte lätt att se hur hon kämpade utan att kunna hjälpa till! Tänker på er! Lördagskvällen tillbringades i Stp/Flyinge (: Tack så mkt Mange, Victor och Töffe som har gjort min helg till någon helg man inte bara rycker på axlarna till och säger; Det helgen minns jag inget av , satt väl hemma och gjorde inget. Men jag har faktiskt hittat på en del denna helgen. Igår var jag&Victor hos hans farmor och firade henne. Supergod mat! Gick och la mig skit tidigt, var så sjukt trött. Sen imorse väcker mamma mig tjugo över sex och säger att vi ska ut och gå -.- Ja har man lovat har man antar jag. Sen hoppas jag bara att det syns sen oxå (: . Nej nu ska jag göra klart min so, ha det super!

Ge mig ro!

Jag har aldrig varit så här stressad i hela mitt liv. Allt är upp & ner , och tiden går på tok för fort! Det kändes som igår vi började i modulerna men nu har vi knappt en månad kvar att gå. För att vara mer exakt har vi nästa vecka på oss att visa vad vi går för sen börjar musikalen. Bara idag har vi haft två nationella prov. Ovanpå allt har jag en massa prov att skriva. Jag orkar inte ! Vill bara lägga mig ner och sova ett par dagar & vila upp mig ordentligt. Men det finns det inte tid för. Varför ska allt komma så tvärt? kan dom inte förbereda en på att man har så kort tid kvar innan man är framme vid slutet? Detta är sista månaden vi går på kille , sen lämnar vi tiden bakom oss och går vidare till olika gymnasie. Hela klassen splittras, människorna som man har tillbringat tre år med. Usch , jag hade kunnat sätta mig ner och bara skrika så stressad jag är..

Nu ska jag fixa mig och sen in till lund, tyvärr har jag mer än skolan att göra.

5/5-09

usch , jag hatar verkligen tisdagar, går från åtta till fyra. Det är allmänt segt. Man kan ju alltid glädja sig med att man bara har två veckor kvar i skolan med riktiga lektioner. Snart drar tema dagarna igång , och musikaltiden börjar. Men innan dess har jag 1000 inlämningar, prov, Np , jag orkar inte ):

igår var det restaurang med Victor, mycket mysigt! Sen idag var det först skolan till 4 -.-
Sen hem & chilla innan jag stack till gården och pluggade med josse, solade lite och sen hem och fika.


Grattis till mamma på 39 års dagen!

Misslyckat eller lyckat?

Ja folket , hur såg er Valborg ut? Chillade hemma , festade eller käka middag med närmaste kompisarna?
Jag & Josse firade vår valborg med att för festa uppe hos mig , det gick inte så fort men vi hade väl rätt kul (a) Sen blev det att dra sig ner mot Oliver vännen där vi skulle festa. på vägen möter vi Oliver K , Valle, Alex mfl. så vi tog typ en kvart extra innan vi var framme (a) När vi kom fram började allt lite segt, kände inte en av killarna som var där , ingen var riktigt på fest humör, men sen började shotandet av mora nisse & då började folket vakna till liv. Vi hade det jätte trevligt och allt var lugnt, Victor la sig i soffan och vi andra fortsatte festa, Josse och Tulle satt bara inne i soffan och pussades (: Sen försvann Henke in och la sig efter att han hade berättat om sin första fylla, haha sjukt söt var han när han berättade (: Sen blev allt kaos , victor och jag börjar bråka, eller jag blir arg skriker på honom och går ut därifrån och sen in igen, inte den mest lyckade valborg med andra ord. Klockan blev ett och josse och Tulle hade redan stuckit. Jag skulle aldrig lyckas få hem victor på ett par timmar så vi sov där. Sen nu imorse vaknar jag av att Victor och kim står och knackar på rutan för dom är töstiga!?

men nu ska jag tillbaka till killarna, ha det bra!

RSS 2.0