Valborg ; vilka kläder?

Bara jag som har det problemet?
Jag köper kläder som är SÅÅÅÅ snygga i affären och sen när man väl ska ha dom så är dom helt enkelt inte snygga längre? Det är därför man har en gardrob fylld med kläder som man aldrig använder. Sen blir morsan sur för man ber om nya kläder och man förstår inte varför (a) HAHA ! Men nu blir det den klänningen jag har köpt , hur konstigt jag än tycker den sitter.

Så folket ; hoppas ni får en bra valborg! (:

VÄNSKAP!

Ja , här sitter jag i sängen , trött som fan och väntar på att josse ska komma (:
Kollar bloggen och ser att oliver kommenterat, kanske inte det mest seriösa men det gav mig dock ett leende på läpparna. Det finns inte många människor som honom, men jag tror alla skulle behöva ha en liknande person i sin närhet. Han är typen som nästintill alltid får en på glatt humör, han har lite svårt att sitta still. Väldigt sprallig och ibland väldigt stilla sittandes. Hans personlighet är underbar, han kan skojja om det mesta. Han kommer med korkade idéer och han accepeterar om man skrattar åt honom. Han har inte den attityden att tjejer inte är lika bra som killar och att tjejer inte kan slåss, utan känner han för att skojslåss så kan han utan problem börja tetas med mig, så hittar ni en sån kille , se till att bli kompis med honom! Du kommer aldrig ångra att du blev det! Du kommer ha en fast vän som inte kommer lämna din sida när det krisar. Iaf inte om du hittat någon som Oliver, Han har alltid ställt upp för mig , han lyssnar när jag snackar med honom, han kommer med råd så ofta han kan och han skämtar till det om det bllir för allvarligt. Han ställer upp till 200% & jag försöker göra det samma.

Oliver , vår vänskap är något som jag aldrig vill förlora!
Jag älskar dig vännen! (:

Skoltrött

sitter hemma i köket med en skål flingor med mjölk bredvid mig. Orkar inte sista lektionen så får se hur jag gör (a) Förstår inte hur dom kan sätta EN lektion efter lunchen. Vem orkar det? Hade np i morse i matte, det suger! Hatar Nationella prov, fett onödigt. Jag menar varför göra det svårare? Dom proven är till för att visa att man har klarat grundskolan men nej det ska vara skit svåra saker , blir fett trött på sånt. Sen stör man sig på det och glömmer uppgiften -.-

Nej nu ska jag ut i det fina vädret och njuta (:



God natt

Så nu säger jag god natt med ett stort leende på läpparna pga den snygga designen som Elise fixat åt mig.
Nationella imorgon så måste lägga mig nu så jag orkar med det imorgon (:

God natt folket & tack än en gång Elise (a)




åhhhhh

Hatar dessa små glin, varför kan inte bara dom låta andra vara? Får ett sms av Olivers kusin om att en äcklig unge hade snackat skit om mig och min syster och hon går i SEXAN. Hon har ingen som hellst respekt i sin kropp. Sånna ungar vill man bara slå. Men som vanligt fungerar det inte så -.- (a)
Så i morgon ska man leka duktig och gå och snacka med rektorn om att han ska få ungjävlen att sluta snacka skit. Usch , jag är så jävla lack. Pallar inte med små f12 som inte vet vad dom snackar om. Men det är klart , vi bor i sandby. Men det ska inte spela någon roll. Varför kan inte folk bara sluta snacka skit? I en halv vecka har jag undvikit en kompis för att jag var trött på skitsnack och så dyker detta upp. Snälla ge mig en chans att komma undan allt jävla skitsnack!

Skitsnack

Jag har gått och funderat i ett par dagar nu. Vad är skillnaden på skitsnack och att berätta saker som en person sagt om en annan? Jag tycker dock att skitsnack är dels när man snackar skit om en människa men även om man berättar något som någon sagt till en till någon annan. Jag ser ingen skillnad egentligen. Jag menar båda visar brist på tillit. Men det är kanske inget att grubla över. Istället kanske man bara skulle letat upp en öde plats , sätta upp ett tält och bo där så slipper man skitsnack så slipper man fundera över det. Jag har oxå haft en förmåga att snacka mycket skit om folk , vem har inte det? Men jag har kommit till en punkt där jag inser att det funkar inte så. Varför umgås man med en människa man ändå går och snackar skit om ?  Inte vill jag att mina kompisar ska snacka skit om mig bakom min rygg.. Men sen å andra sidan vet man om att minst en av sina "vänner" snackar skit om en bakom ens rygg. Men vad är det som gör folket så fega att dom inte vågar säga det till en? Dom vet ju ändå om att det kommer komma fram förr eller senare ändå!? Och då blir man ju mer sur än om dom säger det till en. Det värsta är att har man börjat snacka skit så blir det som en vana till slut och då måste man se till att sluta med det, för annars slutar det med att man står där helt själv. Och då kommer man ångra att man snackat skit från början! Och det finns ingen chans att komma undan skitsnack heller. Det är inte bara ungdomar som snackar skit om varandra. Även vuxna gör det. Och då visar de vuxna att det är okej att snacka skit, om de får göra det får ju vi oxå. Allt blir som en ond cirkel utan stopp.

Så tänk på det, nästa gång ni ska snacka skit så gå till människan ni ska snacka om och säg vad ni tycker om den personen. För tycker ni den är jobbig kanske han/hon tänker på hur han/hon beter sig och ändrar på sig. För en sak ska ni veta, att oftast så den ni säger allt skitsnack till den personen går oftast till personen ni snackat om och berättar för dom, och då blir dom ändå sura på er.

Ha det i tanken och sov gott.

MyPerssson

18/4-09

Usch , så hemskt trött jag är! Men så blir det när man ska tjäna pengar (:
Väntar på att Victor ska komma hit , sen blir det att boka biljetter till bio ikväll. Vet inte varför men det känns som att våren har hjälpt mig att inse vem som är vän och inte. Vilket har varit väldigt lätt att se dom senaste dagarna. Så idag har jag hållt mig inne , läst Stieg Larssons "flickan som lekte med elden". Får väl gå ut sen i solen (:
Får hoppas på att det är mer vindstilla idag , det hjälper ju inte med värme om det blåser..
Mer om dagen får ni veta senare ! :)

Puussssssssssssssen

Trött på lögner & svek

Rubriken säger mycket. Förstår inte hur folk kan ljuga så mkt , hur man kan svika som alla gör. Det känns som folk inte har respekt längre. Dom inser inte vad smärta är, hur lätt man kan få en männsika att må riktigt dåligt. Folk kör sina egna race och skiter blanka f*n i konsekvenserna för sin egen skull och hur mycket dom sårar andra. Ibland känns det som att det inte finns någon att lita på. Att alla sitter hemma och skrattar åt en, att dom låtsas vara ens vänner. Men det finns inget att göra för att kunna vara helt säker på att det är vänner eller bara falska kräk. Jag vet själv att jag inte stött på en enda människa som inte snackar skit. Alla har något att säga om andra. Man ser det som oskadligt skvaller, men i slutändan vet man att det är alltid någon som kommer bli sårad. Det kanske inte är någon av oss som får veta eller som skvallrar, men personen man skvallrar om får förr eller senare reda på det. Det är just sånt som gör att man vet att du kan ALDRIG lita på en människa till 100%. Anledningen är att folk tror att dom får högre status av att veta mycket skvaller. Och kolla bara i skolan där du går, se på den personen som går själv, som alla tycker är annorlunda. Titta på människorna och räkna hur många som INTE snackar skit om den "annorlunda" människan. Det är så du kan räkna på en hand. Vad tänker vi med egentligen? Hade vi tyckt om att folk snackat om oss bakom vår rygg? Att folk skvallrat för vi inte tyckt om samma saker som dom? Det är allas fördomar som har format det samhäller vi lever i idag. Gör du inte så som "alla andra" så är du annorlunda anser de flesta idag. Känns som jag spårat ut lite, men känns som jag har mycket att skriva om angående detta ämnet. För jag vet att varenda människa känner någon gång att dom inte räcker till, att ens vänner inte är vänner, att pojkvännen/flickvännen inte är helt ärliga. Alla känner detta någon gång , och det finns inte mycket att göra för att kunna förstå sig på det heller. Man kan alltid fråga , men om du inte litar på att den du frågar är helt ärlig mot dig hjälper det inte att fråga för du tror inte på dom ändå. Du kan följa efter dom och kolla vad dom gör, men då är du också falsk. Du kan fråga folk du känner vad personen gjorde den och den tidpunkten. Men då är du också falsk. Så tyvärr känns det som att det ända man kan göra är att lita på personen, gör man inte det finns det inte mycket hopp till att man fortsätter vara kompisar/tillsammans. För alla relationer, vänner som flick-/pojkvänner, bygger på just tillit.

Hoppas ni får en bra kväll & att ni sover gott!

MyPerssson

15/4-09

Så nu ligger man här , nerbäddad med snuvig näsa. Ingen skola idag inte. Ikväll blir det Lund , kan inte hoppa det för att man känner sig lite dålig. Väldigt skönt att få sova ut. När jag vaknade stod min lilla vovvis utanför grinden till mitt rum och gnällde för hon ville komma in. Låg och gosade med henne en stund innan jag gick upp för telefon j*vlen ringde. Känner hur trött jag är fast jag sovit bra mkt längre än jag brukar. Dagen kommer väl bestå av en massa te och ligga ner gosad i sängen.

MyPerssson

14/4-09

Tillbaka till skolan efter en hel veckas underbart lov. Hade dock inte sagt nej till en vecka till. Fick veta att vi har bara fem "riktiga" skolveckor kvar idag. Eftersom vi ska fixa inför musikalen sen, inte för jag förstår hur dom tänker angående det. Skolan idag var sjukt slapp, trodde det skulle bli att kämpa sig igenom eftersom vi går så länge. Men tack vare en skön sovmorgon och slappa lektioner gick det riktigt bra :)

Nu sitter jag här i sängen igen, trött som fan och vill bara sova, men jag vet att det kommer dröja minst en timme till innan jag somnar -.-

Var i Tvedöra idag med pojken och Josefine. Extremt skönt att kunna komma bort ett tag och bara ta det lugnt :) Victor och jag tog ett dopp, hans första detta året och mitt tredje tror ja :) Börjar tyvärr känna mig lite snuvig nu, undrar om det är för jag badat eller för det börjat komma pollen !?
Efter Tvedöra stack jag och pojken hem till mig och kollade på Rat Rally. Har sett filmen många gånger men den är fortfarande lika bra även fast man inte tycker att skämten i filmen är lika bra nu som för några år sedan.

Nä nu går ögonen i kors här, dags att sova.
Ha det bra :)

MyPerssson

13/4-09

Inte skrivit på några dagar nu :P Överraskningen för Oliver gick bra som tur va :) Vi fick springa och gömma oss mitt inne i Malmö för han inte skulle se oss, kom precis på att vi måste sett extremt dumma ut där vi stod gömda bakom buskar. Vi spelade dom två passen sen var det femkampsgrenar. Extremt kul hade vi! Sen var det påskmiddag i fredags , färgade håret dagen innan , ingen kände igen mig ;)

Sen i Lördags åkte vi ut till Tvedöra , mkt trevligt hade vi. Grillade köttbullar, fett gott! (y) Sen när vi åkte hem trillade vi med moppen. Som tur var skadade vi oss inte så mkt , lite skrapsår på ben och lite så men inget allvarligt. Sen igår fyllde bästa år ! Grattis Oliver vännen! Jag och Victor stack hem till oliver och var med på hans släktkalas innan jag åkte in till sjukhuset och kollade min nacke som jag fått ont i. Låg med nackskydd i 7&en halv timme för läkaren trodde jag hade en spricka i nacken x) Men det var bara en sträckt muskel som tur va :)

Idag har jag inte gjort så mkt , sov halva dagen för vi var inte hemma förrän halv tre inatt =/ Sen träffade jag och pojken först Josse, Tulle och Danne sen stack vi hem till Oliver , käkade glass och tog det lugnt :)

Hoppas alla haft en bra påsk och att ni gjort mkt kul under lovet!


ha det bäst!

MyPerssson


7/4-09

Usch , så trött jag är ! Igår var vi hos O och grillade. Extremt mysigt. Ja tack till fler gånger! :) Imorgon blir det laserdome för att fira O. Hoppas att allt går som vi tänkt! Idag har inte hänt så värst mkt, träffade O, W och M nere på ica och snackade lite , smet bort till sko affären en stund och snackade med O's mamma :) Nu är jag extremt sugen på att lägga mig under täcket med öppet fönster och sova. Och jag hoppas på att V skiter i att vara högljudd i natt/morgonbitti. Inte konstigt man är trött när man inte får sova -.-
ha det bra till nästa gång!

MyPerssson

5/4-09

Sitter hemma hos O i hans soffa och har noll att göra. Dessa killar och deras datorer , man blir galen. Hade en lyckad kväll igår iaf. Blev att vi stack ut till Tvedöra och drack lite :) Medans killarna sprang och hämtade "ved" till brasan satt jag och J och små drack. Sen kom killarna tillbaka. Fett mysigt hade vi ! Det hela slutade med att jag och J satt i bikini och sprang ner i sjön och svalkade oss, även R sprang ner en bit ;) Det blev en massa bilder och vi hade extremt mysigt. Idag har jag och V bara varit hemma hos O och tagit det lugnt. Killarna har suttit vid datorerna och jag har sovit en stund. Men mitt i allt lugn ringer mamma, hel stirrig och säger att lillebror har satt i halsen och att det bara är M hemma. Fick be O's mamma att köra mig hem , tro mig det gick fort. På vägen ringer pappa och säger att lillebror inte får luft, PANIK ! kommer hem , dörren är låst, inga nycklar, PANIK! M kommer och öppnar och vi springer upp. Där sitter lillebror framför TV:n och tar det lugnt. M hade lyckats få dt han fått i halsen att lossna. Visar sig sen att han hade satt en pusselbit i halsen. Men allt är okej nu , tog med en bukett blommor och gav till O's mamma som tack för hon körde. Nu ligger jag här i soffan , O sitter på dass och V sitter framför datorn -.- . R håller på att skicka bilder från igår. Får se om det blev några bra ;) Nu blir det väl att kolla runt lite på bdb , snacka med folket på msn och bara slappa tills vi kommer på något att göra.

Ha det bra så länge :)

MyPerssson

4/4-09

Hej igen!

Igår var det lund med pojken. Gjorde lite sommar inköp, tillexempel en hyfst fin vårjacka inne på H&m för 398 kr och ett par snygga solbrillor :) Riktigt skönt var det ute igår. Även fast jag föredrog att hålla mig till skuggan (a) Älsklingen min köpte en keps och ett par solbrillor, jag säger bara: Grrr, så het han e ! :D
Idag är det lördag, man vill bara lägga sig med täcket över huvudet och somna om. Men nej , detta lovet ska jag njuta av att ha lov. Inte sova bort det som många andra lov. Ikväll blir det hjärup med Pojken och J. Festa lite och njuta av att inte ha några jobbiga föräldrar som tjattar ;) Idag fyller även en väldigt söt liten unge 16 år :) Grattis till dig S!
8 månader har det nu gått sedan den dagen du&jag blev ett. 8 härliga månader med film, mys, drickande och en MASSA Kärlek. På onsdag blir det ev laserdome och fira O vännen :) Men det ska man inte snacka om ;) Dt blir en fin överraskning för honom, och lite kul för oss andra samtidigt :) Men nu ska jag ut i solen och gosa med min älskling. Hoppas ni har en bra lördag allesammans !
På återseende

MyPerssson

2/4-09

Så ligger man här i sin säng , trött efter en dag i skolan och en tur ut och bada i Tvedöra. Kanske inte riktigt rätt tid på året att bada i en sjö, men livet är ett äventyr. & det är vad jag kallar äventyr. Sista dagen innan lovet imorgon. Man tackar gudarna för att man har en kort dag i skolan och kan njuta av lovet lite tidigare än andra :) Tyvärr kommer väl lovet bara susa iväg utan att man hinner göra något och innan man hunnit njuta av att vara ledig sätter helvetet igång igen. Tyvärr får man väl plugga hyfsat under lovet med tanke på proven som kommer sen. Känner inte riktigt att jag har ork att plugga nu när vädret börjar bli riktigt bra. Och ändå känns det som att det är dags att skärpa sig så man kommer in på den linjen man vill gå. Men för att återgå till lovet så har man alla olika planer. En sak som står högt upp är att få avnjuta en god påskmiddag med släkten. Bli en sväng till Hjärup med och festa. Antagligen blir det även barnvaktning när mamma/pappa jobbar =/ mindre kul att tillbringa sina dyrbara timmar på lovet till att passa små syskonen även fast man älskar dom. Sen blir det kanske en sväng upp till Helsingborg och träffa en gammal kompis, blir nog bara endagstur. Känner inte riktigt för att vara hemifrån ett längre tag. Och inte nog med slutbetygen , man ska klara alla nationella proven , man ska försöka skaffa ett sommarlov så man har några pengar att leva på i sommar med, livet är inte rättvist. Ska man behöva vänta i sådär 50 år till innan man får en chans att slappna av och njuta av livet? Nej , klockan börjar bli mycket. Och jag förväntar mig inte precis att få sova länge även fast man har sovmorgon. Inte med tre högljudda små syskon i huset.
Ha det bra,!
Puss&Kram

RSS 2.0